Sanyi és Forrest

Sanyi és Forrest

Hangulat könyveléshez

2010. szeptember 30. - sannyi

Ültél már mátrix nyomtató mellett? Tuti olyan, mint ha egy Bach oratórumot hallgatnál :) Amennyiben több inspirációra van szükséged a napi munkához és a borosbocskorbalázsjani reggeli röhögésből is eleged van, szánj egy kis sávszélességet valódi zenére.
Kultúrkommandó bemutatja a Quimbyt.

Magyar zenei élet őstehetségeitől, tartalmas dalszövegektől (pl.: szeretlek, lá-lá-lá, szereeetlek, stb.) elvonatkoztatva van pár/néhány/egyre több előadó, akire  a művész nem idézőjelesen használt kifejezés. Egyikük a dunaújvárosi gyökerekkel rendelkező Quimby. Kiss Tibi és Varga Lívius által meghatározott zenekar megkerülhetetlen, ha költeményt hallgatnánk igazi rock and rollal átitatva. Mai hangulatok tőlük: bizonylat kereséshez, ügyfél meggyőzéshez, adóbírsághoz, szabadidőhöz...
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sandf.blog.hu/api/trackback/id/tr312333971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása