Sanyi és Forrest

Sanyi és Forrest

előLEGEK

2009. június 25. - sannyi

Kellemes meglepetést szállít a napokban, szinte minden ügyfelünknek, a Magyar Királyi Posta.
Aktuális az iparűzési adó kivetés formájában megállapító határozat, valamint az ebben szereplő 2009 évre vonatkozó előleg értesítő. Így, nyakig a barátságosan meleg fekáliában sokakban felmerül, hogy miért én(mi)? Természetesen van mód és lehetőség a meghatározott előleg összegek optimális értékre történő csökkentésére. Az Adózás rendje és a csillagok ismerik az adóelőleg mérséklésének módját, amely segítségével a meghatározott összeg az általunk optimális mértékre csökkenthető.
Sajnos, vagy szerencsére ehhez a tevékenységhez az illetékes adóhatóságok nem rendszeresítettek nyomtatványt, tehát értelemszerűen a normál bevallást valamint siralmainkat tartalmazó levelet kell, érdemes mellékelni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sandf.blog.hu/api/trackback/id/tr181643193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása