Sanyi és Forrest

Sanyi és Forrest

Napi tipp

2010. augusztus 31. - sannyi

Tegnap este eszembe jutott ködbe vésző ifjúságom kultúrális rágógumija a Bravo (Popcorn, Ifjúsági Magazin) című sztárlap. Ennek a Pulitzer-díjas műremeknek volt egy Szex, szerelem, gyengédség című rovata, ahol a hamvas tinik és a pattanásos barátaik kérdezhettek szakértőktől (Fiatalabbak kedvéért ez hasonló, mint a gyakorikerdesek.hu, csak a válaszadók nem vérbunkók). A szerkesztők - valószínűleg unalmukban - ostobábnál ostobább kérdésekkel tömték tele az újságot, így volt időszak, amikor a Bácshús virsliről nem a hot-dogra asszociáltunk.
Innét egyenes út vezet a Számviteli levelekhez. Az elmúlt másfél évben egyre több szakmai szemmel dilettáns kérdés került az újságba, gyakran hasonló témakörben. Történik ez annak ellenére, hogy a szerkesztőbizottság a számvitel, adózás olyan titánjaiból áll, akik láttak még háromszámlás főkönyvi számlavázat élőben...
Jelen kiadvány kapcsán eltekintünk attól, hogy a minőségromlást a szerkesztők poénjának tekintsük, ezért népművelési szándékkal napi tipp rovatot indítunk a facebookon. Amennyiben követőnk leszel és legalább egyszer lájkolod legalább az egyik napi tippet, gazdagabb lehetsz egy 2011. évi Számviteli levelek előfizetéssel :) A sorsolás legyen mondjuk a harmadik negyedéves áfakor...

A bejegyzés trackback címe:

https://sandf.blog.hu/api/trackback/id/tr692262913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NapiTipp · http://napitipp.hu/feliratkozas 2010.11.16. 12:28:49

Háát a cikk első harmadát még értem, emléxem is rá, de második már nem nekem szól :))) hihihi Az áfát értem.
Tudom, hogy ez off topik, de megtaláltam itt a nevem :) Napi Tipp, így azt gondoltam, bemutatkozom.
A Napi Tipp egy közösségi vásárlás oldal. Arra jött létre, hogy a közösség vásárló erejét (nagy létszám) a kereskedő eladási szándékával összehozzuk. Ez egy win-win játék.
Mi meghirdetjük a napi tippet, ami 24 órán át él és Ti meg résztvesztek a minimum 50%-os kedvezményes (néha ez 90%(!) is lehet) vételben.
Ehhez csak az kell, hogy tudjátok mi a napi tipp, amihez csak fel kell iratkozzatok itt: napitipp.hu/feliratkozas
süti beállítások módosítása