Sanyi és Forrest

Sanyi és Forrest

Elgyaxták

2009. június 25. - sannyi

A júliustól esedékes adótörvény módosulások között egy, a gyakorlati oktatást végzők számára hátrányos passzus is megjelent.
Ez alapján a gyakorlati képzéssel kapcsolatban elszámolható költségek köre és volumene jelentősen csökken, így az eddigi szakképzési hozzájárulás mentesség szinte minden vállalkozás esetében megszűnik, visszatérítés pedig csak a fehér hollók részére ralizálódik csak.
A jelenlegi jogrend alapján 10 azonos gondolkodású ember egyező akarata alapján papírra került szándék egyesületi, szövetségi formában anyagiasul, így a beszélő nevű GYOSZE nevű szervezethez történő csatlakozást javasoljuk minden olyan olvasónk részére, aki a szakképzés területén tevékenykedett és a jelenlegi jogszabály módosítást hátrányosnak érzi.
Ezzel kapcsolatban itt található a Napi Gazdaság cikke.

A bejegyzés trackback címe:

https://sandf.blog.hu/api/trackback/id/tr631643181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása