Sanyi és Forrest

Sanyi és Forrest

Végrehajtás négy keréken

2009. január 03. - sannyi

A 2008-as év az adóhatósági végrehajtások, ezen belül is az inkasszók szele igen sűrűn súrolta az adózók egyébként is szélcserzette bankszámláját.
A 2009-es évtől kis lélegzetvételt jelent, hogy már a végrehajtás tekintetében is figyelembe veszik a más adófolyószámlákon fennálló túlfizetéseket, így az adóhatóság a tartozást akár belső átvezetéssel rendezheti.
Amennyiben ez nem sikerül marad a szokásos módszer inkasszó, lefoglalás.
Érdemes tudni, hogy a legnépszerűbb, az adóhatóság által legkönnyebben végrehajtható vagyontárgy a személy- és tehergépjármű. Azok, akik olyan pénzügyi konstrukcióban szerezték be a járművet, amely alapján a forgalmi engedélyben tulajdonosként szerepelnek számíthatnak arra, hogy a fennálló hitel, egyéb kötelezettség ellenére az adóhatóság a járművet minden további nélkül elárverezheti.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sandf.blog.hu/api/trackback/id/tr641642666

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: فنادق البحرين 2017.11.28. 12:57:18

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása